Dizala za postojeće zgrade

Lift u zgradi olakšava pristup starijim i nepokretnim osobama te obiteljima s djecom. Stanari će odmah primijetiti prednosti dizala u zgradi. Pristup svim stanovima bit će olakšan, a vrijednost nekretnine bit će u porastu.

Dizala za poslovne zgrade

Tvrtka SIGET DIZALA projektira, proizvodi i ugrađuje dizala za sve vrste komercijalnih objekata kao što su poslovne zgrade, trgovački centri i hoteli koji imaju veliki broj korisnika i potrebu za maksimalnom funkcionalnošću.

SIGET_DIZALA-panoramska-dizala

Panoramska dizala

Panoramska dizala jedna su od najprestižnijih vrsta dizala. SIGET DIZALA specijalizirana su za izradu panoramskih liftova, a naši zaposlenici iskusni su dugogodišnji izrađivači panoramskih dizala po mjeri i želji kupca.

SIGET_DIZALA_kucno_dizalo

Kućna dizala

Kućna dizala praktična su i funkcionalna rješenja za vertikalni transport osoba i tereta. Idealna su za starije i nepokretne. Dizala za kuću povećavaju vrijednost objekta u koji se ugrađuju, a također povećavaju kvalitetu života stanara.

Dizala za invalidne osobe

Dizala za invalide pružaju olakšan prijevoz nepokretnim i slabopokretnim osobama. Idealna su za starije te osobe s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću. Tvrtka SIGET DIZALA proizvodi liftove za invalidne prema njihovim potrebama.

Dizala za javnu upotrebu

Dizala za javnu upotrebu olakšavaju pristupačnost i mobilnost na urbanim mjestima poput zračnih luka, željezničkih i autobusnih postaja, tržnica. Omogućavaju pristup velikom broju ljudi te su često u pogonu.

SIGET_DIZALA_bolnicko_dizalo

Bolnička dizala

Bolnička dizala dio su medicinskih ustanova. Pružaju udobnu i sigurnu vožnju pacijenata, medicinskog osoblja te prijevoz medicinske opreme. Bolnički liftovi omogućuju nesmetani prijevoz osoba u kolicima i bolničkim krevetima.

Maloteretna dizala

Maloteretna dizala široko su primjenjiva. Koriste se u privatnim kućama, hotelima, restorani, javnim ustanovama, bolnicama i slično. Maloteretna dizala najčešće su smještena u kuhinji pa se nazivaju i kuhinjski liftovi.

Teretna dizala

Teretna dizala koriste se u industrijskim zgradama, skladištima, trgovačkim centrima, zdravstvenim ustanovama itd. Dizalo prilagođavamo Vašim potrebama i željama poput veličine ili opremljenosti te mogućnostima samog prostora.

Autodizala

Autodizala su namijenjena za prijevoz osobnog automobila i vozača bez da vozač napusti vozilo. Koriste se u autosalonima, garažama, zgradama itd. Odlično su rješenje za lokacije gdje je klasičan pristup onemogućen.