Kolačići (eng. cookies) su skup informacija koji se pohranjuju na vaše računalo u trenutku pregledavanja web stranica. Njihov zadatak je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu, a sve u svrhu pružanja boljeg, bržeg i jednostavnijeg pregleda web stranica.

S obzirom na navedeno, ova web stranica može postaviti i pristupiti određenim kolačićima na vašem računalu. Siget dizala d.o.o. upotrebljava kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo korištenja web stranice te kako bi poboljšali usluge i/ili proizvode koje nudimo. Siget dizala d.o.o. je pažljivo odabrao ove kolačiće te je poduzeo sve korake kako bi osigurali da je vaša privatnost u svakom trenutku zaštićena i poštovana.

Prije nego što ova web stranica postavi kolačiće na vaše računalo, bit će vam prikazana traka s porukom koja zahtijeva vaš pristanak za postavljanje tih kolačića. Dajući vaš pristanak za postavljanje kolačića, omogućavate Siget dizala d.o.o. da vam pruži bolji doživljaj i uslugu na web stranici. Ako želite, možete odbiti pristanak na postavljanje kolačića; no određene funkcije web stranice možda neće funkcionirati u potpunosti ili kako su zamišljene.

Ova web stranica može koristiti iduće kolačiće:

Neophodni kolačići – to su kolačići koji su potrebni za pravilan rad i ponašanje naše web stranice.

Analitički kolačići – omogućuju nam prepoznavanje i brojanje posjetitelja kao i podatke kako se posjetitelji kreću po našoj web stranici pri njenoj upotrebi. Ovi kolačići nam pomažu poboljšati način na koji naša web stranica funkcionira, na primjer, tako da korisnici lakše pronađu ono što traže.

Kolačići za funkcionalnost – koriste se za prepoznavanje kada se vratite na našu web stranicu. To nam omogućuje prilagodbu našeg sadržaja na način da je on više prilagođen vašim prethodnim pregledavanjem naše web stranice.

Kolačići za oglašavanje – služe nam za bilježenje posjeta našoj web stranici, stranicama koje ste prije naše posjetili i poveznicama na koje ste kliknuli. Podaci prikupljeni ovim kolačićem možemo koristiti u svrhu oglašavanja na način da vam prikazujemo oglase releventne vašim iskazanim interesima. U tu svrhu se prikupljeni podaci isto tako mogu dijeliti s trećim stranama.

Ako želite, možete omogućiti ili onemogućiti kolačiće u svom internetskom pregledniku. Prema početnim zadanim postavkama, većina internetskih preglednika prihvaća kolačiće. Za pomoć oko onemogućavanja kolačića, potražite opcije kolačića u postavkama svog internetskog preglednika.

Imate mogućnost brisanja kolačića u bilo kojem trenutku, međutim, možete izgubiti sve informacije koje vam omogućuju brži i učinkovitiji pristup web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na, postavke prikazivanja prilagođenog sadržaja samo za vas.

Preporučujemo da provjerite je li vaš internetski preglednik ažuriran te da potražite pomoć i smjernice programera internetskog preglednika ako niste sigurni kako prilagoditi postavke kolačića tj. privatnosti.

Više informacija o kolačićima, uključujući upute kako ih onemogućiti, potražite na aboutcookies.org.