Loading...

SIGET DIZALA specijalizirana su za projektiranje i proizvodnju dizala po mjeri i potrebama kupca. Po Vašoj želji možemo proizvesti kompletna dizala ili isporučiti samo potrebne komponente prema zahtjevu. Posvećenost kvaliteti, znanje i iskustvo naših djelatnika omogućuju realizaciju najzahtjevnijih i unikatnih projekata te osiguravaju pouzdanost i trajnost proizvedenih dizala.

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Naši stručni inženjeri obilaze objekt, osmišljavaju tehničko rješenje, savjetuju Vas te izrađuju projekt prema Vašim željama i mogućnostima ugradnje.

PROIZVODNJA

Više od 27 godina iskustva u proizvodnji dizala omogućilo nam je izradu kompletnih dizala po mjeri kupca, komponenti i konstrukcija za dizala.

MONTAŽA I SERVIS

Ugradnja dizala izvodi se prema najvišim sigurnosnim standardima, a redovitim održavanjem osiguravamo sigurnost i besprijekoran rad dizala.

0
GODINA ISKUSTVA
0
PROIZVEDENIH DIZALA
0
ZADOVOLJNIH PARTNERA

Proizvodi

SIGET_DIZALA-panoramska-dizala

Kompletna dizala

Znanje i iskustvo naših djelatnika omogućuju izradu najzahtjevnijih i unikatnih dizala po Vašoj mjeri. Posebno smo specijalizirani u izradi panoramskih, teretnih dizala velike nosivosti te u izradi dizala za postojeće zgrade. Isporučujemo kompletna dizala ili komponente za različite ugraditelje kao i za mnoge svjetske kompanije.

Komponente dizala

Prema željama kupaca možemo proizvesti kompletna dizala ili isporučiti samo potrebne komponente kao što su kabine, okviri kabina, jednokrilna i dvokrilna ručna vrata, postolja strojeva, konzole vodilica te ostale mehaničke dijelove. Naši proizvodi koriste se za remonte i modernizaciju dizala kao i za ugradnju novih dizala.

Konstrukcije

Ako u objektu ne postoji zidano vozno okno dizala, izrađujemo i montiramo čeličnu konstrukciju za dizalo, koja ima funkciju voznog okna. Prema zahtjevu izrađujemo konstrukcije za mobilne operatere, antenske nosače i stupove te kanalice za bicikle.

Drugi o nama

S tvrtkom SIGET DIZALA ostvarujemo uspješnu dugogodišnju suradnju. U kratkom nam roku isporučuju preko 60 kompletnih dizala godišnje po najvišim standardima. Svojim stručnim savjetima pomažu nam riješiti problem kod postojećih rješenja ili kod ugradnje novih dizala. Bez brige se možemo osloniti na stručnost, kompetentnost i know-how inženjera u rješavanju najkompleksnijih situacija. Profesionalnim i individualnim pristupom pridobili su našu lojalnost i zadovoljnog partnera.

Željko Kurtanjek

direktor, ABS Aufzugsservice OHG

Kao inženjer u SIGET DIZALIMA imam mogućnost primjene teoretskih rješenja na primjerima u praksi, slobodu u konstruiranju i mogućnost kreativnog razmišljanja. Pristup novim tehnologijama i rad s iskusnim mentorima omogućio mi je kontinuirano učenje i napredak. Zadovoljstvo mi je raditi u tvrtki koja ima obiteljsko radno okruženje i poticajnu atmosferu. Naš je tim jednako složan u uredu kao i na redovitom nogometnom team buildingu s poslovnim partnerima.

Boris Markotić

zaposlenik, inženjer, SIGET DIZALA d.o.o.

Obratite nam se s povjerenjem