Loading...

Užitak u vožnji i panoramskom pogledu

Panoramska dizala jedna su od najprestižnijih vrsta dizala. Mogu biti smještena u poslovnim i šoping-centrima, hotelima, restoranima i kućama. Panoramski lift bitan je element arhitektonskog dizajna građevine. Panoramska dizala često su instalirana kako bi oživjela graditeljske cjeline i učinile ih modernijim i atraktivnijim. Atraktivne panoramske vožnje ne služe samo za vertikalni prijevoz putnika, već pružaju i užitak u pogledu na cjelokupan prostor.

SIGET DIZALA specijalizirana su za izradu panoramskih liftova, a naši zaposlenici dugogodišnji su izrađivači panoramskih dizala po mjeri i želji kupca.

Povećajte zadovoljstvo svojih kupaca i zaposlenika

Osobe koje strahuju od skučenih prostora neće imati problema pri vožnji panoramskim dizalom. Zbog atraktivnosti panoramske vožnje, povećava se korištenje lifta te se potiče kupovina i potrošnja, što je posebno važno za trgovačke centre. Također, vožnja takvim dizalom opušta zaposlenike u stresnom okruženju. Dakle, korištenje panoramskih dizala s komercijalnog stajališta vrlo je isplativo rješenje koje omogućuje povećanje profita tvrtke podizanjem razine prodaje, kao i značajno poboljšanje statusa u očima kupaca, zaposlenika i ostalih posjetitelja.

Tvrtka SIGET DIZALA osigurava garanciju, održavanje i nabavu rezervnih dijelova.

KATALOG

Preuzmite PDF

tehničke podatke pronađite u katalogu
KATALOG
Kontakt

Kontaktirajte nas

za više informacija i zatražite ponudu
Kontakt