Loading...

Dizalo podiže kvalitetu života i vrijednost nekretnine

Ugradnja dizala u postojeće zgrade puno je jednostavnija i brža nego što mislite. Stanari će odmah primijetiti prednosti. Pristup svim stanovima bit će olakšan, a vrijednost nekretnine bit će u porastu. Lift u zgradi olakšava pristup starijim i nepokretnim osobama te obiteljima s djecom. Ugradnja lifta u zgradu povećava kvalitetu Vašeg života jer omogućava brži i jednostavniji transport. Pristup višim katovima zgrade olakšan je kako gostima, tako i stanarima zgrade. Tvrtka SIGET DIZALA ugrađuje lift u zgradu prema principu “ključ u ruke”, što znači da naš tim upravlja svim potrebnim radovima s minimalnim smetnjama u svakodnevnom životu stanara.

Svako je dizalo jedinstveno jer ga proizvodimo po mjeri. Ovisno o mogućnostima objekta pronalazimo najprikladnije tehničko rješenje. Možemo ugraditi lift u svakoj zgradi. O veličina Vašeg stubišta ovisi hoće ili dizalo biti ugrađeno unutra ili izvana.
Dizalo je moguće ugraditi u sredinu stubišta, u atriju, rušenjem dijela stubišta, na fasadi ili izravno u stan.

Pet koraka do novog dizala:

ODLUČIVANJE Najprije trebate prikupiti informacije o odgovarajućim rješenjima za svoju zgradu, nabaviti dozvole i subvencije te napraviti grubu kalkulaciju troškova. Slobodno nam se obratite za pomoć u ovom koraku.

FINANCIRANJE U drugom koraku trebate razmisliti kako ćete projekt financirati i kako će se troškovi dijeliti među stanarima.

PLANIRANJE Mi ćemo odrediti lokaciju ugradnje dizala, napraviti arhitektonske i inženjerske nacrte za osovine te osmisliti dizajn lifta, a Vi se pobrinite da su sve dozvole pripremljene.

GRAĐEVINSKI RADOVI Ova faza obuhvaća pripremu objekta, ugradnju konstrukcije i montažu dizala te konačno čišćenje. Prije nego što Vam predamo dizalo, provest ćemo tehnički pregled dizala.

ODRŽAVANJE Naša usluga održavanja uključuje pouzdano održavanje Vašeg dizala tijekom cijelog vijeka trajanja. Ako se pojave problemi, naši vješti serviseri osposobit će dizalo što je brže moguće.

Tvrtka SIGET DIZALA osigurava garanciju, održavanje i nabavu rezervnih dijelova.

KATALOG

Preuzmite PDF

tehničke podatke pronađite u katalogu
KATALOG
Kontakt

Kontaktirajte nas

za više informacija i zatražite ponudu
Kontakt