Savjetovanje

Želite dizalo? Ne znate kakav tip dizala je najbolji za Vaš objekt ili trebate specifično dizalo zbog građevinskih ograničenja? Kontaktirajte nas , a naši inženjeri će izaći na teren, dati Vam savjete vezane za vaš slučaj te Vam dati najbolje tehničko rješenje.

Projektiranje

Izrađujemo glavne i izvedbene projekte dizala potrebne za finalnu realizaciju ugradnje. Naš tim iskusnih inženjera pomoći će Vam u pronalasku najboljeg rješenja za Vaš prostor kao i u uklapanju dizala u interijer objekta.

Montaža dizala

Montažu dizala vršimo prema najvišim sigurnosnim standardima u najkraćem mogućem roku. Budući da se izvodi se ručno, bazira se na znanju i iskustvu montera i njegovoj procjeni prikladnog načina montaže za svaku konkretnu situaciju.

Održavanje dizala

Za sva naša dizala nudimo uslugu održavanja. Redovitim servisom lifta osigurava se njegov besprijekoran rad i sigurnost dizala.  Prema pravilniku o sigurnosti dizala obveza je suvlasnika zgrade da osigura redovno održavanje dizala i tehničku kontrolu. Redovno održavanje dizala provodi se jednom mjesečno! Nakon pregleda serviser sastavlja  Izvješće o obavljenom pregledu u kojemu se navode eventualni nedostatci na dizalu i postupak i rok otkljanjana nedostataka. Većina radova održavanja se provodi se provodi odmah ali ako to nije moguće dizalo se stavlja izvan funkcije te se vrši popravak u najkraćem roku. Suvlasnici moraju o svom trošku ukloniti te nedostatke.

KATALOG

Preuzmite PDF

tehničke podatke pronađite u katalogu
KATALOG
Kontakt

Kontaktirajte nas

za više informacija i zatražite ponudu
Kontakt